marți, 16 februarie 2010

L1010394Deasupra norilor
Ce poate fi mai frumos decat sa zbori, sa iubesti, sa daruiesti, sa construiesti, sa traiesti, sa fi liber.
Nimic nu ne sta in cale, azi deschidem ochii si realizam ce ieri era doar un vis, ca orizontul nu are limite si ca atunci cand suntem acolo sus numai conteaza nimic.
Suntem un particula de atom, din acest imens?
Suntem o farama sau suntem un intreg?
E o intrebare la care am incercat sa raspund mereu.
Cred ca suntem de fapt intregul din noi, noi formam universul si orice gand, fapta sau dorinta poate stimula matricea universala.
Azi am chef sa filozofez, un pic, tocmai pentru ca ador sa zbor.
Ador sa fiu in avion si sa privesc in jos. Sunem asa de mici, ma gandesc uneori, dar asa al naibi de importanti!
Ne-am infectat de mizerie spirituala, de legi fara sens si reguli in zadar. Uitam sa fim puri si sinceri, cu noi si cu restul.
Numai invatam din greseli, ajung greselile sa ne invete pe noi.
Alegem drumuri proaste ce ocolesc spiritualitatea si cunoasterea.
De ce suntem atat de rai cand putem iubi.
in-avionAcolo sus, deasupra norilor, viata numai are sens sau doar viata mai are sens.Ce frumos este acolo sus in nori, unde este mereu soare.
Acolo exista pacea absoluta.
Curand cred ca se va face o separare clara, intre cei care vor dori sa continue pe pamant si vor reusi sa aduca o schimbare si cei care vor pleca, cei care urasc, muradaresc lumea de idei mincioase, egoistii care nu se satura niciodata de nimic.
Nu sunt nebun, dar cred ca lumea mai are o sansa. Nu trebuie decat sa deschidem putin ochii si sa lasam sufletul sa vorbeasca. Se vor produce schimbari majore cu noi, planeta, animale, plante, oameni.
Mergem intr-o directie proasta, defavorizand tot ce ne inconjoara, concentrandu-ne doar pe noi insine. Asta nu-i in totalitate rau, atata timp cat urmarim si un interes comun.
Oameni buni, nu aruncati gunoiul pe strada, nu cumparati mai mult decat consumati, nu jigniti, nu va invidiati (exista loc pentru toata lumea si cu siguranta o sa fim rasplatiti pentru faptele noastre), nu omorati animale, care nu v-au facut nici un rau sunt si ele suflete ca si voi.
Un sfat, cumparati pungi ecologice, pe care le puteti spala si refolosi, incercati sa nu aruncati uleiul incins dupa gatit la chiuveta, puneti-l separat intr-o sticla (se pierd resurse majore de apa, Un litru de ulei face aproximativ un milion de litri de apa nonpotabila, cantitate suficienta pentru o persana de 14 ani si repet, NU ARUNCATI GUNOIUL ORIUNDE, ganditi-va ca si acolo poate fi casa voastra.
Fiti raspunzatori pentru faptele voastre si hai sa incercam sa construim cu totii o lume mai curata si mai buna.
Image057Mi-as dori ca mesajul meu sa ajunga la cei care considera ca nu este necesar efortul atata timp cat exista firme de salibritate, femei de serviciu pe scara blocului, parinti care spala dupa ei. Aceasta categorie de oameni sigur nu este interesata de carti, bloguri sau piese de teatru, dar daca-i zariti pe strada, la metrou, in discoteca sau in masina tunata ce urla a manele, va implor nu fiti indiferenti, spuneti-le sa respecte pamantul, asa ne vor respecta si pe noi, dar si pe ei.
Sa nu fim nepasatori la ce se intampla si nici la ce se va intampla cu noi, de acum incolo.
Hai sa ne bucuram de ce avem aici, acum, dar si deasupra norilor!
Iubiti planeta asta, din ea suntem facuti si in ea ne vom intoarce, iubiti totul, iubiti-va si respectati-va asta-i tot ce mai conteaza acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu